Grand LifestyleEN
SEARCHTOPICS
Beauty
Events
Fashion
Food & Restaurants
Interior Design
Jewelry
Lifestyle
LATEST ARTICLES
Haute Couture sau Hate Couture?
PARIS, FRANŢA. IULIE, 2018. — Renzo Rosso a fost văzut la săptămâna couture din Paris purtând un tricou cu text criptic. O greșeală sau o provocare dinadins? Ambele – o greşeală intenţionată. Orice faci online, fie că eşti celebru sau nu, va fi judeca

IMAGINEE BETTER THAN REALITEE


DIESEL PREZINTĂ PROIECTUL RED TAG
O nouă platformă incubator care va găzdui designeri influenţi şi colecţii capsulă. Debutează cu Shayne Oliver.


LINKS

WELCOME TO MIAMI PRIMĂVARĂ/VARĂ 17 INTIMATE & BEACHWEAR


30-05-2017


Vara acesta, Diesel face o excursie ȋn Miami, oraşul unde există suficient soare şi distracţie pentru toată lumea.


"Miami este un loc pe care l-am admirat întotdeauna pentru stilul de viaţă, pentru cultura artei, a arhitecturii art deco şi pentru plajă", spune directorul artistic Nicola Formichetti. "Aici avem şi Hotelul Pelican, deci este o parte a istoriei noastre."
 
"De fiecare dată când vizitez, sunt inspirat de culorile pop, ȋnnobilate, ale anilor ’80. Mi-aş dori ca întreaga lume să fie aşa cum este Miami în timpul verii ".

Colecţia de primăvară-vară este despre cocktailul de energie al tonurilor pastel, despre Memphis styling şi atmosfera de petrecere la piscină.

O colaborare cu designerul grafic Yoko Honda are tot anii ’80 ȋn prim-plan, stil reflectat ȋn costumele de baie cu printuri nostalgice cu palmieri şi grafice specifice plajei.

INTIMATES
 
Diesel continuă să actualizeze colecțiile de lenjerie cu noi culori și detalii.
“The Essential” include piese de bază, confortabile, fabricate din materiale premium și realizate într-o paletă de culori clasice; nuanțele vii reprezintă nucleul pentru linia “Fresh&Bright”; combinația dintre designul ergonomic și țesăturile performante ale liniei “Motion Division” garantează un confort extrem; ADNul original Diesel iese la iveală în colecția “Underdenim”, alcătuită din piese din bumbac jean-like, presărate cu detalii în culori neon.


 
Printurile văratice ale acestui sezon, create de Yoko Honda, apar pe noul boxer realizat pentru prima dată din Tencel, un material natural obținut din celuloză de lemn care îi permite pielii să respire, care este moale şi ușor, dar ȋn acelaşi timp rezistent și durabil.
 
BEACHWEAR 
 
Designul sexy întâlnește materialele high-end și tehnologiile inovative ȋn colecția de piese pentru plajă. Caz elocvent: denimul semnătură Diesel este sursa de inspirație pentru Waykee, un material jean water friendly din care sunt realizate şorturile de înot pentru bărbați, ce ȋnfăţişează cusături 5-pocket. Fabricat din microfibre quick-dry, cu buzunar brodat la spate şi patch cauciucat, Mohican Fold & Gold transpune semnătura grafică punk a brandului, ȋn timp ce Caybay, un swim trunk disponibil într-o gamă largă de printuri exotice și tonuri acide, fac trimitere la clasicii chinos.
 
Inspirația pentru colecția ready-to-wear Miami pentru femei își transmite ecoul prin bikini și costume one-piece imprimate cu palmieri, scene de pe plajă și păsări flamingo. Topurile şi partea de jos a costumelor deux pieces prezintă, de asemenea, inserţii cu detalii din denim elastic.
 
 
Pentru mai multe informaţii, vă rugăm contactaţi:
Olivia Duţu, olivia@thecover.ro, 0723 33 20 47
Elena Pâslaru, elena@thecover.ro, 0741 13 78 91