Grand LifestyleEN
SEARCHTOPICS
Beauty
Events
Fashion
Food & Restaurants
Interior Design
Jewelry
Lifestyle
LATEST ARTICLES
Haute Couture sau Hate Couture?
PARIS, FRANŢA. IULIE, 2018. — Renzo Rosso a fost văzut la săptămâna couture din Paris purtând un tricou cu text criptic. O greșeală sau o provocare dinadins? Ambele – o greşeală intenţionată. Orice faci online, fie că eşti celebru sau nu, va fi judeca

IMAGINEE BETTER THAN REALITEE


DIESEL PREZINTĂ PROIECTUL RED TAG
O nouă platformă incubator care va găzdui designeri influenţi şi colecţii capsulă. Debutează cu Shayne Oliver.


LINKS

IDEO PARFUMEURS


31-05-2017
Numelei casei provine din prescurtarea cuvintelor franțuzești IDEAL OLFACTIF – excelența olfactivă pe care Ideo se străduiește să o atingă.
 
Create în Beirut – Liban de către Ludmila si Antoine Bitar, parfumurile Ideo Parfumeurs sunt inspirate de energia creativă și unică a acestui oraș, dar și de incitantele contraste pe care le putem întâlni la tot pasul, rezultând parfumuri sofisticate, totuși rebele.

Parfumurile Ideo adună aceste energii laolaltă, într-un mod unic, oferind o eleganță atemporală, o atingere de originalitate, dar și un strop de libertate.
Procesul de creație începe cu un moment de inspirație: un loc din lume, un eveniment, o legendă, un sentiment, transformând parfumul într-o adevărată operă de artă.
 
Cele șase parfumuri ale casei conțin mai puțin de 20 de ingrediente naturale principale, deosebit de prețioase, astfel clienții au posibilitatea să recunoască ceea ce vor mirosi.
 
 
 
 
 
 
Malika’s Temptation
Cine este? La început pare o persoană clasică și timidă, dar care se dovedește, într-un final, a fi îndrăzneață și decisivă…
Totul a început de la o idee: cum să se redea, într-un parfum, diferitele stări ale feminității. Puternicul și decisivul duo dintre praline și ylang-ylang din notele de vârf va lăsa loc, cu greu, acordurilor de oud și ambră.
Exclusiv în Elysee!
100 ml/gr – 540 RON
 
 

 

Weekend à Fontainbleau
Pentru cine? Pentru cei care adoră mirosurile clasice, dar cu o atingere modernă…
Este tributul parfumierului oferit parfumurilor din anii ’30 si ’40 ai Belle Epoque, dar cu o întorsătură modernă. Notele vintage și soapy de aldehide verzi se transformă într-un metalic buchet floral modern.
Exclusiv în Elysee!
100 ml/gr – 540 RON
 


Prison Blues
Pentru cine? Pentru cel dornic de aventură, dar care își păstrează eleganța…
Parfumul este un oud neașteptat și diferit… Acest ingredient reprezentă ADN-ul casei Ideo Parfumeurs. Este plin de contradicții, în care acordurile verzi și lemnoase oferă oudului acea prospețime incredibilă…
 
Exclusiv în Elysee!
100 ml/gr – 540 RON
 

 
 
Tarbouch Afandi
 
Pentru cine este? Pentru o persoană clasică, dar care are întotdeauna acea amprentă personală și la modă…
O experiență mediteraneană. O plimbare printre strălucitoarele grădini pline de mandarini (afandi) copți, care deschid calea către atmosfera petrecerilor din amurg, pe note de tabac și acorduri animalice pline de senzualitate…
 
Exclusiv în Elysee!
100 ml/gr - 540 RON
 

Last Canto
Pentru cine este? Pentru o doamnă senzuală, cu puțin sarcasm, care riscă totul pentru dragoste și succes…
Balerina a sosit, cu fața sa inocentă, înconjurată de mirosul cald de talc și cremă. Dintr-odata, simfonia se oprește pentru a lăsa loc unei Valkyrie îmbibată în condimente și note pudrate.
 
Exclusiv în Elysee!
100 ml/gr – 540 RON
 
 

 
 
Dedicat unei femei dinamice care dorește să arate tuturor caracterul său puternic. Acordurile floral-fructate și orientale de gardenie, piersică, labdanum și iris oferă un miros puternic și atemporal.

 
 
Potrivit unei femei romantice, care își dorește să fie simplă și elegantă. Un variat buchet floral de trandafiri cu o atingere delicată de note verzi și mosc.
 
 
 
Dedicat unei femei glamour care își dorește să fie incredibil de sexy. Precum o bombă olfactivă de flori albe, detonată de nota senzuală de tuberoză.
 
 
 
Parfumurile IDEO Parfumeurs se găsesc, în exclusivitate, în magazinele Elysee:
 
Elysee Gallery
 
Calea Victoriei, 39

Elysee Marriott
 
Bulevardul 13 Septembrie nr. 90 (incinta Hotel Marriott)
 
www.elysee.eu.com