Grand LifestyleEN
SEARCHTOPICS
Beauty
Events
Fashion
Food & Restaurants
Interior Design
Jewelry
Lifestyle
LATEST ARTICLES
Diesel TOAMNĂ-IARNĂ 2017
Colecţia Preview APPAREL Sezonul acesta, Diesel se reîntoarce în Seattle, în perioada anilor ‘90, unde tinerii se revoltă, iar consum-erismul este respins. Materialul ales este flanelul, iar nonșalanța este stilul. Straturi de tartan, denim sfâși

ANDREA BOCELLI ŞI RENZO ROSSO AJUTĂ LA REFACEREA UNEI ŞCOLI DIN ITALIA, ŢARA LOVITĂ DE CUTREMUR


IDEO PARFUMEURSLINKS

Bang&Olufsen - pentru cunoscatori


19-07-2013


Cei ce cauta ce calitatea sunetului, pentru care felul in care armonia sunetului acapareaza urechile intr-un fel magic si profesionist, stiu foarte bine ce insemna calitatea Bang & Olufsen. Pentru brandul reprezentativ pentru sunet, experientele audio si video high-end trebuie sa fie incredibile, iar solutiile oferite sunt personalizate si inteligente. 

 

Pentru cei care nu au auzit inca de Bang & Olufsen, iata ce inseamna brandul. Bang & Olufsen ofera produse distinctive si exclusiviste, ca televizoare, sisteme audio, difuzoare, telefoane si produse multimedia care combina excelenta technologiei cu emotia. Compania Bang & Olufsen declara ca in spatele fiecarui produs al brandului exista o idee, o inspiratie de design care nu este compromisa de intregul proces de dezvoltare. 

 


 


 

    Bang & Olufsen a luat infiintare in 1925 in Struer, un   orasel fin nord-vestul Danemarcei, de catre doi tineri ingineri, Peter Bang si Svend Olufsen. ei au fost cei care au creat aceasta emblema a designului international in ceea ce priveste excelenta audio-vizuala.