Grand LifestyleEN
SEARCHTOPICS
Beauty
Events
Fashion
Food & Restaurants
Interior Design
Jewelry
Lifestyle
LATEST ARTICLES
Haute Couture sau Hate Couture?
PARIS, FRANŢA. IULIE, 2018. — Renzo Rosso a fost văzut la săptămâna couture din Paris purtând un tricou cu text criptic. O greșeală sau o provocare dinadins? Ambele – o greşeală intenţionată. Orice faci online, fie că eşti celebru sau nu, va fi judeca

IMAGINEE BETTER THAN REALITEE


DIESEL PREZINTĂ PROIECTUL RED TAG
O nouă platformă incubator care va găzdui designeri influenţi şi colecţii capsulă. Debutează cu Shayne Oliver.


LINKS

Magazinele Casa Frumoasă prezintă în premieră ochelarii Salvatore Ferragamo


14-07-2014


Magazinele Casa Frumoasă oferă în premieră pentru piața locală, colecția de ochelari de soare și de vedere Salvatore Ferragamo primăvară/ vară 2014, caracterizată prin modele pline de eleganță și personalitate.
 

 

Linia destinată femeilor prezintă reinterpretări creative ale Gancino, Vara și a altor detalii reprezentative, atât în privința materialelor, prin combinarea lor cu elemente din piele, cât și în privința culorilor, prezentând contraste inovatoare cum ar fi coral translucid și turcoaz. 

 

Linia destinată bărbaților se distinge prin forme clasice, reliefate prin caracteristici noi, cum ar fi acetatul în mai multe straturi de culori contrastante.  

Același limbaj estetic este utilizat pentru colecțiile de rame optice destinate bărbaților și femeilor, în care detaliile inspirate de modelele emblematice Gancino și Vara înfrumusețează ramele disponibile în noi variante de culoare, care vin să completeze colecția de ochelari de soare.