Grand LifestyleEN
SEARCHTOPICS
Beauty
Events
Fashion
Food & Restaurants
Interior Design
Jewelry
Lifestyle
LATEST ARTICLES
ELYSEE - miriamquevedo


Say No To Uncool Wool şi scapă de puloverul urât de Crăciun.
Ȋn fiecare an, deȋndată ce se apropie sărbătorile de iarnă, case din toată lumea sunt invadate de Pulovere Urâte din Lână: cândva o tradiţie cu ironie, aceste pulovere şi-au pierdut rapid latura amuzantă şi au devenit pur şi simplu plictisitoare. De aceea

Diesel TOAMNĂ-IARNĂ 2017
Colecţia Preview APPAREL Sezonul acesta, Diesel se reîntoarce în Seattle, în perioada anilor ‘90, unde tinerii se revoltă, iar consum-erismul este respins. Materialul ales este flanelul, iar nonșalanța este stilul. Straturi de tartan, denim sfâși


LINKS

Magazinele Casa Frumoasă prezintă în premieră ochelarii Salvatore Ferragamo


14-07-2014


Magazinele Casa Frumoasă oferă în premieră pentru piața locală, colecția de ochelari de soare și de vedere Salvatore Ferragamo primăvară/ vară 2014, caracterizată prin modele pline de eleganță și personalitate.
 

 

Linia destinată femeilor prezintă reinterpretări creative ale Gancino, Vara și a altor detalii reprezentative, atât în privința materialelor, prin combinarea lor cu elemente din piele, cât și în privința culorilor, prezentând contraste inovatoare cum ar fi coral translucid și turcoaz. 

 

Linia destinată bărbaților se distinge prin forme clasice, reliefate prin caracteristici noi, cum ar fi acetatul în mai multe straturi de culori contrastante.  

Același limbaj estetic este utilizat pentru colecțiile de rame optice destinate bărbaților și femeilor, în care detaliile inspirate de modelele emblematice Gancino și Vara înfrumusețează ramele disponibile în noi variante de culoare, care vin să completeze colecția de ochelari de soare.