Grand LifestyleEN
SEARCHTOPICS
Beauty
Events
Fashion
Food & Restaurants
Interior Design
Jewelry
Lifestyle
LATEST ARTICLES
Haute Couture sau Hate Couture?
PARIS, FRANŢA. IULIE, 2018. — Renzo Rosso a fost văzut la săptămâna couture din Paris purtând un tricou cu text criptic. O greșeală sau o provocare dinadins? Ambele – o greşeală intenţionată. Orice faci online, fie că eşti celebru sau nu, va fi judeca

IMAGINEE BETTER THAN REALITEE


DIESEL PREZINTĂ PROIECTUL RED TAG
O nouă platformă incubator care va găzdui designeri influenţi şi colecţii capsulă. Debutează cu Shayne Oliver.


LINKS

Cock fight - Salvador Dali vs. Brancusi


25-07-2014
Friday special - batalia greilor sculpturii in... moda. In coltul din dreapta my personal favourite - Salvador Dali cu a sa colaborare cu Elsa Schiaparelli din care rezulta faimoasa si infama Scheleton dress si inspiratia nemuritoare atat a lui Erik Halley cat si a lui Philip Treacy pentru... homar. De palaria pantof este deja inutil sa mai amintim, ea fiind atribuita tot regretatului sculptor. Thought Lady Gaga and Isabella Blow shook it all by themselves? MindBLOWing!Se pune intrebarea cine ar fi fost Schiaparelli fara Dali? Un raspuns pe care eu una nu tin neaparat sa il primesc. Desigur, abia incepem sa vorbim despre Dali si influenta sa in moda... Revenind insa in prezentul zdrobitor, dupa multe interpretari si reinterpretari, mai mult sau mai putin fericite, Valentino marcheaza unul dintre cele mai coerente si inspirate interpretari ale operei lui Brancusi. 


Pentru linia haute couture Toamna iarna 2014-15, directorii de creatie ai casei Valentino, Maria Grazia Chiuri si Pierpaolo Piccioli si-au gasit sursa de inspiratie in zona frumusetii preraphaelite.

 

Intarsii ce creaza forme geometrice amintind de  rigoarea si decadenta Greciei antice, siluetele sculpturale si  transparentele calculate riguros, senzualitatea cenzurata si imaginea statuesca a modelelor urmaresc linia trasata in sezoanele anterioare de brand, a unei personalitati multifatetate, fragila dar puternica, solemna si in acelasi timp senzuala. Campania toamna iarna 2014 intra puternic pe piata promovand linii curate, capa ca IT ITEM si transparenta.” – Cam asa am putea comenta la o prima vedere colectiile Valentino pentru sezonul in curs.

 

SI TOTUSI…

 

Noua campanie de imagine a celebrului brand ne transpune intr-o lume a echilibrului si geometriei ce imi aduc aminte de opera lui Pierre Cardin.  Cei 2 noi directori de creatie ai casei Valentino pluseaza insa, renuntandu-se total la semnatura consacrata a colectiilor brandului

 

Ce rol are coloana infinitului in toata aceasta poveste? Ei bine, la o privire atenta coloana infinitului apare reprezentata in… parul modelelor.  Si inca nu au fost publicate toate imaginile de campanie… I can just feel it coming… to be continued.


And you personal favourite is...

*Articol semnat Iulia Albu