Grand LifestyleEN
SEARCHTOPICS
Beauty
Events
Fashion
Food & Restaurants
Interior Design
Jewelry
Lifestyle
LATEST ARTICLES
Haute Couture sau Hate Couture?
PARIS, FRANŢA. IULIE, 2018. — Renzo Rosso a fost văzut la săptămâna couture din Paris purtând un tricou cu text criptic. O greșeală sau o provocare dinadins? Ambele – o greşeală intenţionată. Orice faci online, fie că eşti celebru sau nu, va fi judeca

IMAGINEE BETTER THAN REALITEE


DIESEL PREZINTĂ PROIECTUL RED TAG
O nouă platformă incubator care va găzdui designeri influenţi şi colecţii capsulă. Debutează cu Shayne Oliver.


LINKS

Roberto Cavalli in Romania


15-07-2013


Renumitul designer Roberto Cavalli a inaugurat primul monobrand din Romania care ii poarta numele, in aprilie 2013, pe The Grand Avenue. Prezent la eveniment cu frumoasa rusoaica Irina Shayk, designerul a fost primit de sute de iubitori ai modei din Romania, printre ei numarandu-se si importante celebritati din tara, ca Veronica Pascu, Simona Pătruleasa, Maria Marinescu, Romaniţa Iovan, Corina Bârlădeanu, Andreea Raicu, Andreea Marin, Andreea Esca. 

 

Pentru cei mai multi dintre cei prezenti, faptul ca insusi designerul italian a luat parte la deschiderea primului magazin Roberto Cavalli din Romania, a reprezentat un moment de bucurie, mai ales pentru ca marcheaza o evolutie in industria fashion-ului de lux din Romania. 

 

Special pentru acest eveniment, o serie de 9 rochii semnate Roberto Cavalli au fost expuse pe aleea The Grand Avenue, in holul central. Deasemenea, cei prezenti au putut admira prezentarea colectiei de primavara-vara 2013 ale designerului. In urma evenimentului, Roberto Cavalli s-a aratat incantat de entuziasmul romanilor pentru creatiile sale, afirmand ca urmeaza sa revina in tara pentru o colectie cu totul speciala. 

 

Magazinul Roberto Cavalli de pe The Grand Avenue gazduieste peste 130 de produse semnate de designer din colectiile Toamna/Iarna 2013, Cruise 2013, dar si cele din colectia curenta pentru vara 2013.