Grand LifestyleEN
SEARCHTOPICS
Beauty
Events
Fashion
Food & Restaurants
Interior Design
Jewelry
Lifestyle
LATEST ARTICLES
ELYSEE - miriamquevedo


Say No To Uncool Wool şi scapă de puloverul urât de Crăciun.
Ȋn fiecare an, deȋndată ce se apropie sărbătorile de iarnă, case din toată lumea sunt invadate de Pulovere Urâte din Lână: cândva o tradiţie cu ironie, aceste pulovere şi-au pierdut rapid latura amuzantă şi au devenit pur şi simplu plictisitoare. De aceea

Diesel TOAMNĂ-IARNĂ 2017
Colecţia Preview APPAREL Sezonul acesta, Diesel se reîntoarce în Seattle, în perioada anilor ‘90, unde tinerii se revoltă, iar consum-erismul este respins. Materialul ales este flanelul, iar nonșalanța este stilul. Straturi de tartan, denim sfâși


LINKS

People PR Agency colaborează cu Iulia Albu pentru noul număr al revistei The Grand Magazine


06-03-2014


People PR Agency începe colaborarea pe proiectele sale de fashion cu Iulia Albu, unul dintre cei mai influenţi critici de modă din ţara noastră. De acum, Iulia Albu se va implica în calitate de fashion editor pentru The Grand Magazine (http://www.grandmagazine.ro/) și managing editor pentru The Grand Lifestyle (http://www.grandlifestyle.ro/). 

Implicarea Iuliei Albu în The Grand Magazine va permite publicului să aibă contact cu cele mai interesante subiecte din modă, cu informații despre magazinele exclusiviste din The Grand Avenue, precum și cu şedinţe foto spectaculoase cu cele mai cunoscute branduri la nivel internaţional precum Valentino, Dolce & Gabbana, Roberto Cavalli sau Ermanno Scervino.

The Grand Magazine este un concept al People PR Agency pentru SCH Grand SRL. The Grand Magazine este o publicație bianuală, cu un numar de peste 20.000 de cititori pe ediție, distribuită în cadrul The Grand Avenue, JW Marriott Grand Hotel Bucharest, The Grand Offices şi alte locaţii. The Grand Magazine este publicată de SCH Grand SRL.

The Grand Avenue este singurul bulevard al brandurilor de lux din București. Parte a Companiei Grand care deține clădirea din Calea 13 Septembrie 90 - JW Marriott Grand Hotel și World Class at The Grand, precum și mărcile The Grand Offices - spații de birouri și The Grand Parking - parcarea privată cu peste 525 de locuri.