Grand LifestyleEN
SEARCHTOPICS
Beauty
Events
Fashion
Food & Restaurants
Interior Design
Jewelry
Lifestyle
LATEST ARTICLES
ELYSEE - miriamquevedo


Say No To Uncool Wool şi scapă de puloverul urât de Crăciun.
Ȋn fiecare an, deȋndată ce se apropie sărbătorile de iarnă, case din toată lumea sunt invadate de Pulovere Urâte din Lână: cândva o tradiţie cu ironie, aceste pulovere şi-au pierdut rapid latura amuzantă şi au devenit pur şi simplu plictisitoare. De aceea

Diesel TOAMNĂ-IARNĂ 2017
Colecţia Preview APPAREL Sezonul acesta, Diesel se reîntoarce în Seattle, în perioada anilor ‘90, unde tinerii se revoltă, iar consum-erismul este respins. Materialul ales este flanelul, iar nonșalanța este stilul. Straturi de tartan, denim sfâși


LINKS

Calatoria cu Elysee Express, un voiaj de neuitat in lumea Memo


09-05-2014


Trenul Elysee Express a implinit visul iubitorilor de frumos, purtandu-si calatorii catre destinatii de vis ce surprind placerea de a calatori. Urmand harta olfactiva Memo, invitatii Elysee au devenit pentru o seara pelerinii celor mai frumoase colturi din lume. 

 

Destinatii boeme precum Cartierul Latin, populat de artisti, cafenele si chansonete; romanticul palat Nasrid din Granada; Kedu, campia sacra a Indoneziei sau tinutul salbatic irlandez, au fost parte a calatoriei de initiere in lumea Memo, transpusa in note olfactive si decor de exceptie.

 

“Ne onoreaza sa reprezentam pe piata romaneasca cele mai noi creatii Memo, expresie a exclusivismului si luxului desavarsit.” ”- a declarat Cristina Balan, managing director Elysee


Vedete si personalitati, printre care Excelenta sa, domnul Diar Nurbintoro, ambasadorul Indoneziei la Bucuresti, Dana Savuica, Cristina Stanciulescu sau Alin Galtescu au calatorit alaturi de Elysee Express in lumea Memo. O alta surpriza a organizatorilor a fost dansul specific indonezian, acompaniat de acorduri instrumentale traditionale, momente realizate cu ajutorul Ambasadei Indoneziei.
Clara si John Molloy, fondatorii Memo, s-au decis sa porneasca impreuna intr-o calatorie de lunga durata. Lansat in 2007, Memo a fost parte din aventura: o colectie reprezentand destinatia si punctul de plecare pentru o noua poveste care sa trezeasca simturile.
 

Quartier Latin- vise din hartie, iubire si culoare

Parisul este o sarbatoare, iar artistii sunt stelele ce-l lumineaza.. Mirosul cartilor se cufunda in atmosfera de jazz. In spatele fiecarei usi intredeschise se ascunde un sarut furat. Amestecand note indraznete de cedru si santal cu libertate si visare, induse de semintele de tonka, parfumul aprinde inima Parisului intr-un foc latin.


Kedu- magia purificarii

Kedu, “gradina de lava” din Indonezia, este o campie marginita de un vulcan. Palmieri cu frunze lucioase, ating cu nonsalanta umerii rinocerilor si flori gigantice in culori cameleonice, sunt parte a acestui taram fascinant. Traditia spune ca iti poti purifica sufletul aruncand in foc seminte de susan - cate una pentru fiecare abatere. Aroma semintelor arse se ridica spre ceruri, devenind un simbol al longevitatii.
 

Granada- dorinta care colinda

Miezul noptii in gradinile Alhambrei, Castelul Rosu... Briza ne poarta gandurile catre persoana iubita. Privind apa ce se strecoara in fantana tacuta, asemeni marmurei incremenite, cu ochii inchisi si mainile intinse simtim parfumul. In inima romanticului palat Nasrid, dorintele colinda, fara a putea fi oprite.
 

Elysee iti propune o calatorie de vis intr-o lume aparte incarcata de noi repere si semnificatii. Esente pretioase, aflate pe liste de asteptare in intreaga lume, cele mai bune linii de ingrijire corporala alaturi de accesorii sofisticate compun minunatul univers Elysee. 

Cele mai ravnite branduri de parfumerie si cosmetica de nisa, atent selectionate din toate colturile lumii, sunt prezentate intr-un cadru exclusivist in magazinele Elysee.