Grand LifestyleEN
SEARCHTOPICS
Beauty
Events
Fashion
Food & Restaurants
Interior Design
Jewelry
Lifestyle
LATEST ARTICLES
ELYSEE - miriamquevedo


Say No To Uncool Wool şi scapă de puloverul urât de Crăciun.
Ȋn fiecare an, deȋndată ce se apropie sărbătorile de iarnă, case din toată lumea sunt invadate de Pulovere Urâte din Lână: cândva o tradiţie cu ironie, aceste pulovere şi-au pierdut rapid latura amuzantă şi au devenit pur şi simplu plictisitoare. De aceea

Diesel TOAMNĂ-IARNĂ 2017
Colecţia Preview APPAREL Sezonul acesta, Diesel se reîntoarce în Seattle, în perioada anilor ‘90, unde tinerii se revoltă, iar consum-erismul este respins. Materialul ales este flanelul, iar nonșalanța este stilul. Straturi de tartan, denim sfâși


LINKS

200.000 de lei pentru CONCORDIA Development în Competiția METRO - STARURILE COMUNITĂȚII


25-06-2014


Pe data de 19 iunie, CONCORDIA Development a fost numită marea câștigătoare a Competiției METRO - STARURILE COMUNITĂȚII, la care a aplicat cu povestea "Un loc de pregătire a brutarilor adevăraţi". Această competiție este un program de recunoaștere a companiilor implicate în susținerea comunităților locale.

20 de proiecte au intrat în etapa finală, etapă în care juriul a avut ocazia să decerneze marele premiu proiectului CONCORDIA Development, în valoare de 200.000 de lei.

  

CONCORDIA Development își desfășoară activitatea în domeniul panificaţiei şi pastiseriei și asigură tinerilor din categorii defavorizate social un loc de educaţie şi pregătire.

Gândit inițial ca un curs de formare profesională pentru tinerii ocrotiți de Organizația Umanitară CONCORDIA, Atelierul de brutărie din cadrul Școlii de Meserii CONCORDIA s-a dezvoltat cu ajutorul prietenilor și sponsorilor organizației într-o adevărată brutărie, care produce zilnic produse naturale respectând rețetele tradiționale din Europa Centrală. 

Brutăria CONCORDIA oferă posibilitatea tinerilor ocrotiți de CONCORDIA și tinerilor din afara organizației, cu o situație socială dificilă, să urmeze gratuit cursurile atelierului de brutărie și să obțină diplome recunoscute de către CNFPA (Consiliul Național de Formare Profesională a Adulților), precum și în Uniunea Europeană, pentru meseriile de brutar, patiser și cofetar.

Pâinea modelată de elevii școlii noastre ajunge în fiecare zi pe masa celor peste 500 de copii și tineri de care CONCORDIA are grijă.

 

Toate veniturile obținute din vânzarea produselor Brutăriei CONCORDIA susțin cursurile pentru meseriile de brutar, patiser și cofetar din cadrul Școlii de Meserii CONCORDIA.

Cei 200.000 de lei oferiți de către METRO România  vor fi folosiți pentru dezvoltarea proiectului CONCORDIA Development, prin creșterea numărului de locuri pentru angajarea tinerilor absolvenți ai Școlii de Meserii CONCORDIA.