Grand LifestyleEN
SEARCHTOPICS
Beauty
Events
Fashion
Food & Restaurants
Interior Design
Jewelry
Lifestyle
LATEST ARTICLES
ELYSEE - miriamquevedo


Say No To Uncool Wool şi scapă de puloverul urât de Crăciun.
Ȋn fiecare an, deȋndată ce se apropie sărbătorile de iarnă, case din toată lumea sunt invadate de Pulovere Urâte din Lână: cândva o tradiţie cu ironie, aceste pulovere şi-au pierdut rapid latura amuzantă şi au devenit pur şi simplu plictisitoare. De aceea

Diesel TOAMNĂ-IARNĂ 2017
Colecţia Preview APPAREL Sezonul acesta, Diesel se reîntoarce în Seattle, în perioada anilor ‘90, unde tinerii se revoltă, iar consum-erismul este respins. Materialul ales este flanelul, iar nonșalanța este stilul. Straturi de tartan, denim sfâși


LINKS

Beauty trends ss 2014 - natural born beauties


23-06-2014


Prada a pariat pe accente violet si oranj si un hairstyle minimal, suficient de "neglijent" pentru a nu parea fortat.

Buzele sunt naturale, renuntandu-se complet la conturarea lor, iar fardul este aplicat artistic, fara a descrie firme perfect geometrice. Tenul va ramane translucid, orice urma de bronz fiind un MAJOR don't in acest sezon. Pometii sunt conturati fin, folosindu -se nuante subtile. TRUTH or DARE: acest look functioneaza doar daca alegi sa iti decolorezi sprancenele.

Perfect with: pentru a contrabalansa acest look, alege un lac de unghii negru.

 

Look-ul propus de Valentino se mentine in liniile trasate deja din sezonul anterior, in nuante naturale si contururi minimale. Accentul cade pe accesorii pe care le regasim in zona de hairstyle. Cromatic, vorbim despre nuante de pamant, auriu extrem de greu perceptibil si mult contouring al fizionomiei.

Perfect with: opteaza pentru o manichiura eleganta in nuante burgundy si o forma naturala, alungita a unghiilor.
Cavalli pastreaza look-ul fresh, comercial, insa in continuare in trend, parul drept si sprancenele conturate fin. Cu siguranta un evergreen in materie de makeup acest trend va ramane inca mult timp in preferintele pietei.

Perfect with: reversed french


Daca vorbim despre Dolce&Gabbana si tendintele de beauty pe care brandul le propune in acest sezon, vorbim despre o lolita contemporana, cu pometi imbujorati, buze rosii trandafirii si sprancene accentuate.

Acest look, extrem de greu de "atins" in complexitatea sa trebuie perfect balansat de alegerea pieselor potrivite dar si a unei atitudini degajate.

Perfect with: nude nails