Grand LifestyleEN
SEARCHTOPICS
Beauty
Events
Fashion
Food & Restaurants
Interior Design
Jewelry
Lifestyle
LATEST ARTICLES
Haute Couture sau Hate Couture?
PARIS, FRANŢA. IULIE, 2018. — Renzo Rosso a fost văzut la săptămâna couture din Paris purtând un tricou cu text criptic. O greșeală sau o provocare dinadins? Ambele – o greşeală intenţionată. Orice faci online, fie că eşti celebru sau nu, va fi judeca

IMAGINEE BETTER THAN REALITEE


DIESEL PREZINTĂ PROIECTUL RED TAG
O nouă platformă incubator care va găzdui designeri influenţi şi colecţii capsulă. Debutează cu Shayne Oliver.


LINKS


Interior Design


Bang&Olufsen - pentru cunoscatori

19-07-2013

Cei ce cauta ce calitatea sunetului, pentru care felul in care armonia sunetului acapareaza urechile intr-un fel magic si profesionist, stiu foarte bine ce insemna calitatea Bang & Olufsen. Pentru brandul reprezentativ pentru sunet, experientele audio si video high-end trebuie sa fie incredibile, iar solutiile oferite sunt personalizate si inteligente. 

 

Pentru cei care nu au auzit inca de Bang & Olufsen, iata ce inseamna brandul. Bang & Olufsen ofera produse distinctive si exclusiviste, ca televizoare, sisteme audio, difuzoare, telefoane si produse multimedia care combina excelenta technologiei cu emotia. Compania Bang & Olufsen declara ca in spatele fiecarui produs al brandului exista o idee, o inspiratie de design care nu este compromisa de intregul proces de dezvoltare. 

 


 


 

    Bang & Olufsen a luat infiintare in 1925 in Struer, un   orasel fin nord-vestul Danemarcei, de catre doi tineri ingineri, Peter Bang si Svend Olufsen. ei au fost cei care au creat aceasta emblema a designului international in ceea ce priveste excelenta audio-vizuala.