Grand LifestyleEN
SEARCHTOPICS
Beauty
Events
Fashion
Food & Restaurants
Interior Design
Jewelry
Lifestyle
LATEST ARTICLES
Haute Couture sau Hate Couture?
PARIS, FRANŢA. IULIE, 2018. — Renzo Rosso a fost văzut la săptămâna couture din Paris purtând un tricou cu text criptic. O greșeală sau o provocare dinadins? Ambele – o greşeală intenţionată. Orice faci online, fie că eşti celebru sau nu, va fi judeca

IMAGINEE BETTER THAN REALITEE


DIESEL PREZINTĂ PROIECTUL RED TAG
O nouă platformă incubator care va găzdui designeri influenţi şi colecţii capsulă. Debutează cu Shayne Oliver.


LINKS


Beauty


Beauty trends ss 2014 - natural born beauties

23-06-2014

Prada a pariat pe accente violet si oranj si un hairstyle minimal, suficient de "neglijent" pentru a nu parea fortat.

Buzele sunt naturale, renuntandu-se complet la conturarea lor, iar fardul este aplicat artistic, fara a descrie firme perfect geometrice. Tenul va ramane translucid, orice urma de bronz fiind un MAJOR don't in acest sezon. Pometii sunt conturati fin, folosindu -se nuante subtile. TRUTH or DARE: acest look functioneaza doar daca alegi sa iti decolorezi sprancenele.

Perfect with: pentru a contrabalansa acest look, alege un lac de unghii negru.

 

Look-ul propus de Valentino se mentine in liniile trasate deja din sezonul anterior, in nuante naturale si contururi minimale. Accentul cade pe accesorii pe care le regasim in zona de hairstyle. Cromatic, vorbim despre nuante de pamant, auriu extrem de greu perceptibil si mult contouring al fizionomiei.

Perfect with: opteaza pentru o manichiura eleganta in nuante burgundy si o forma naturala, alungita a unghiilor.
Cavalli pastreaza look-ul fresh, comercial, insa in continuare in trend, parul drept si sprancenele conturate fin. Cu siguranta un evergreen in materie de makeup acest trend va ramane inca mult timp in preferintele pietei.

Perfect with: reversed french


Daca vorbim despre Dolce&Gabbana si tendintele de beauty pe care brandul le propune in acest sezon, vorbim despre o lolita contemporana, cu pometi imbujorati, buze rosii trandafirii si sprancene accentuate.

Acest look, extrem de greu de "atins" in complexitatea sa trebuie perfect balansat de alegerea pieselor potrivite dar si a unei atitudini degajate.

Perfect with: nude nails

Concurs "Perfectiune prin machiaj" la GETT's Salon pe The Grand Avenue

05-07-2013

Daca doresti sa inveti tehnicile de automachiaj care ti se potrivesc cel mai bine, cum sa iti evidentiezi calitatile si  sa radiezi indiferent de ocazie, atunci cu siguranta iti va placea concursul oferit de GETT's Salon. 
 
Poti castiga 3 invitatii la Cursul de Automachiaj sustinut de Cristian Buca, colaborator permanent GETT’s.
 
Intra pe Pagina de facebook a salonului (https://www.facebook.com/notes/getts-salons/concurs-perfectiune-prin-machiaj/483264255090619) si afla mai multe despre cum le poti castiga. Desemnarea castigatoarelor se face prin tragere la sorti cu ajutorul site-ului Random.org.
 
Perioada de desfasurare este 3- 10 iulie iar castigatoarele vor fi anuntate pe pagina de Facebook a GETT's Salon.


GETT's Salon concurs  • Articole: 2